Πέστο με κατσικίσιο τυρί

Πέστο με κατσικίσιο τυρί

Λίγα υλικά και απίστευτη γεύση
Prep Time 15 minutes
Course Vegetarian, Ντιπ

Ingredients
  

  • 2 φλιτζάνια βασιλικο φρέσκα φύλλα από τη γλάστρα σας ή συσκευασμένα
  • 1/2 φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη
  • 230 γρ τυρί κατσικίσιο
  • 1-2 κτγ σκόρδο λιωμένο
  • 1/2 κτγ αλάτι
  • 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο

Προαιρετικά

  • μουστάρδα απαλή, πικάντικη, Ντιζόν, ότι θέλετε και όση θέλετε, ανάλογα με την γεύση που θέλετε να δώσετε
  • ρίγανη φρέσκια ή αποξηραμένη, ποσότητα ανάλογα με την ένταση που θέλετε

Instructions
 

  • Βάλτε το βασιλικό, τα τυριά, το σκόρδο και το αλάτι (και τα προαιρετικά υλικά, εάν τα χρησιμοποιήσετε) σε έναν μπλεντεράκι και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν κρέμα. Προσθέστε λίγο λίγο το ελαιόλαδο και ανακατέψτε μέχρι να πάρει την σύσταση που σας αρέσει.
    Σερβίρετε αμέσως ή αποθηκεύστε στο ψυγείο.
Keyword κατσικίσιο τυρί, Μουστάρδα, ρίγανη, Χωρίς γλουτένη

Σας άρεσε η συνταγή; Σχόλια και παρατηρήσεις, πάντα ευπρόσδεκτα