Σουβλάκι με πεπόνι και προσούτο

Ο κλασικός γλυκός και αλμυρός συνδυασμός πεπονιού και προσούτου δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Η προσθήκη φρέσκου βασιλικού και κρεμώδους μοτσαρέλας τα κάνει ακόμη καλύτερα. Εάν αισθάνεστε ωραία στην κουζίνα, τότε μπορείτε να κάνετε και το γλάσο από βαλσάμικο από το μηδέν!

Σουβλάκια με πεπόνι και προσούτο

Prep Time 15 minutes
Για το πέρασμα στα σουβλάκια 5 minutes
Total Time 20 minutes
Course Καλοκαιρινή, Ορεκτικά-Συνοδευτικά
Servings 12 σουβλάκια

Ingredients
  

  • 1 πεπόνι
  • 12 φύλλα βασιλικό φρέσκα
  • 12 μπαλίστες μοτσαρέλα
  • 12 φέτες προσούτο
  • γλάσο βαλσάμικου

Instructions
 

  • Κόψτε το πεπόνι στη μέση, βγάλτε και πετάξτε τους σπόρους και χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που λέγετε "παρισιέν" ή με ένα σκούπ παγωτού, βγάλτε 24 μπάλες από τη σάρκα του πεπονιού.
  • Συναρμολογήστε τα σουβλάκια βάζοντας, ένα μπαλάκι από πεπόνι, βασιλικό, μοτσαρέλα, προσούτο και ένα δεύτερο μπαλάκι πεπόνι μέχρι να φτιάξετε 12 σουβλάκια.
  • Ραντίστε τα σουβλάκια με γλάσο βαλσάμικου και σερβίρετε αμέσως.
Keyword βαλσάμικο ξύδι, μοτσαρέλα, Πεπόνι, προσούτο
Photo credit : ERIK BERNSTEIN

Για την συνταγή αυτή χρησιμοποιήσαμε
[amazon template=iframe image&asin=B00004OCM4][amazon template=iframe image&asin=B00OJONJA6]

Σας άρεσε η συνταγή; Σχόλια και παρατηρήσεις, πάντα ευπρόσδεκτα