Πίτα σάντουιτς με Ελληνική σαλάτα

Η πίτα είναι μια ευέλικτη εναλλακτική λύση στις φέτες ψωμί, και μπορεί να κοπεί στη μέση, στη συνέχεια, τις ανοίγουμε για να σχηματίσουν τσέπες, (ή μπορείτε να αγοράσετε τις έτοιμες πίτες τσέπες που κυκλοφορούν στο εμπόριο) έτοιμες να γεμίσουν με τη γέμιση της επιλογής σας. Σε αυτήν την συνταγή, η πίτα είναι γεμάτη με ένα συνδυασμό της παραδοσιακής ελληνικής σαλάτας και κάνει ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα.

Πίτα σάντουιτς με Ελληνική σαλάτα

Prep Time 5 minutes
Cook Time 0 minutes
Course Σνακ
Servings 4

Ingredients
  

  • 3 κτσ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κτσ ξίδι από κόκκινο κρασί
  • φλιτζάνι ντομάτες chery ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνι αγγούρι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι πιπεριά ψιλοκομμένη
  • φλιτζάνι κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι ραπανάκι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
  • 4 πίτες ολικής αλέσεως, κομμένες στη μέση

Instructions
 

  • Χτυπάμε το ελαιόλαδο και το ξίδι από κόκκινο κρασί σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε τις ντομάτες, αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, ραπανάκι και μαϊντανό στη σάλτσα.
    Ανακατεύουμε το τυρί φέτα.
  • Χρησιμοποιώντας τρυπητή κουτάλα, μεταφέρετε τη σαλάτα μέσα στη μισή πίτα. Σερβίρετε αμέσως τα σάντουιτς.

Notes

Η σαλάτα μπορεί να γίνει μέχρι και 2 μέρες πριν. Καλύπτουμε με μεμβράνη και συντηρούμε στο ψυγείο

Σας άρεσε η συνταγή; Σχόλια και παρατηρήσεις, πάντα ευπρόσδεκτα