Μίνι μπουκιές καπρέζε

Μίνι μπουκιές καπρέζε

Course Ορεκτικά-Συνοδευτικά

Ingredients
  

  • 2 φλιτζάνια μοτσαρέλα
  • 2 φλιτζάνια ντοματίνια κομμένα στη μέση
  • βασιλικό πολύ!!!
  • 1 φλιτζάνι βαλσάμικο ξύδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • οδοντογλυφίδες

Instructions
 

  • Κόψτε τη μοτσαρέλα σε μικρούς κύβους (εάν βρείτε μοτσαρελάκια, τα κόβετε στη μέση)
  • Σε ένα μικρό τηγάνι, προσθέστε το βαλσάμικο ξύδι και μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μειωθεί σε λιγότερο από το μισό και να πήξει. Βεβαιωθείτε ότι ανακατεύετε κατά διαστήματα.
    Θα σας πάρει 5 έως 10 λεπτά, ανάλογα με το πόσο θέλετε να είναι πηχτό το βαλσάμικο.
  • Πάρτε μια οδοντογλυφίδα και κολλήστε ένα κομμάτι μοτσαρέλα, ένα φύλλο βασιλικού και ένα κομμάτι από τα ντοματίνια. Επαναλάβετε τη διαδικασία μέχρι να σας τελειώσουν τα υλικά.
  • Σε αυτό το σημείο μπορείτε να ρίξετε από πάνω τους αλάτι και πιπέρι, ανάλογα πως τα θέλετε σε γεύση.
    Χρησιμοποιώντας ένα κουταλάκι του γλυκού ραντίστε τα με την κρέμα του βαλσάμικου που έχετε φτιάξει πριν, προσέχοντας να πάει σε όλα.

Discover more from Marilou's

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Σας άρεσε η συνταγή; Σχόλια και παρατηρήσεις, πάντα ευπρόσδεκτα