Λεμονάδα Βραζιλίας (με λάιμ και ζαχαρούχο γάλα)

Η λεμονάδα με επιρροή από τη Βραζιλία, παρασκευάζεται με φρέσκο χυμό λάιμ και γλυκαίνεται με ζαχαρούχο γάλα. Είναι μια πιο πλούσια, πιο γλυκιά εκδοχή της λεμονάδας που έχουμε συνηθίσει και είναι εξαιρετική με μια δόση Cachaça.

Λεμονάδα Βραζιλίας (με λάιμ και ζαχαρούχο γάλα)

Total Time 15 minutes
Course Λεμόνι, Χωρίς αλκοόλ
Servings 1 Κανάτα

Ingredients
  

  • 1/2 κούπα χυμό από περίπου 10 λάιμ ή 5 λεμόνια
  • 3/4 φλιτζανιού ζαχαρούχο γάλα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 3 φλιτζάνια νερό κρύο
  • 1 λίτρο πάγο

Instructions
 

  • Βάζουμε το χυμό λεμονιού ή λάιμ, το ζαχαρούχο γάλα, το αλάτι και το νερό σε ένα μπλέντερ. Ανακατεύουμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές και αφρώδη μείγμα, περίπου 30 δευτερόλεπτα.
    Μεταφέρουμε σε μια κανάτα και προσθέτουμε πάγο.
    Σερβίρουμε αμέσως.

Discover more from Marilou's

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Σας άρεσε η συνταγή; Σχόλια και παρατηρήσεις, πάντα ευπρόσδεκτα