Τέλεια σπιτική λεμονάδα με ισορροπημένη γλυκύτητα και οξύτητα.
Κλασική Λεμονάδα
Ingredients
- 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού φρέσκο, από 10 έως 12 λεμόνια
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- αλάτι
- 3 φλιτζάνια νερό κρύο
- 1 λίτρο πάγο
Instructions
- Ανακατεύουμε μαζί το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη.Προσθέτουμε αλάτι και νερό και ανακατεύουμε.Βάζουμε σε μια κανάτα πάγο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα του λεμονιού.Σερβίρουμε σε ποτήρια γεμάτα πάγο.
Discover more from Marilou's
Subscribe to get the latest posts sent to your email.