Αυτή η γευστική σάλτσα μπάρμπεκιου για παϊδάκια είναι ακριβώς σαν αυτή που σερβίρουν σε ένα διάσημο εστιατόριο στο Μόντρεαλ του Κεμπέκ, το οποίο κάνει τον κόσμο να σχηματίζει ουρές στο δρόμο κάθε βράδυ της εβδομάδας. Δοκιμάστε το – θα το λατρέψετε! Μην παραλείψετε το χυμό λεμονιού ή την κανέλα. Σιγοβράστε τη σάλτσα μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη και σερβίρετε την ως επιπλέον σάλτσα για όσους θέλουν τα παϊδάκια τους να στάζουν γεύση.
Καναδέζικη σάλτσα BBQ Barn
Ingredients
- ½ φλιτζάνι
Σάλτσα μήλου (προτιμήστε την άγλυκη έκδοση) - ½ φλιτζάνι κέτσαπ
- ⅔ φλιτζάνια καστανή ζάχαρη
- 6 κτσ χυμό λεμονιού
- ½ κτγ αλάτι
- ½ κτγ μαύρο πιπέρι
- ½ κτγ πάπρικα
- ½ κτγ αλάτι (με άρωμα σκόρδου)
- ½ κτγ κανέλα
Προαιρετικά
- ½ κτγ πιπέρι καγιέν
- ½ κτγ μπούκοβο
- ½ κτγ τσίλι
Instructions
- Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε τη
σάλτσα μήλου , την κέτσαπ, την καστανή ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι, την πάπρικα, το αλάτι σκόρδου και την αλεσμένη κανέλα. - Χρησιμοποιήστε το μείγμα για να μαρινάρετε τα παϊδάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τα ετοιμάσετε όπως επιθυμείτε.
- Χρησιμοποιήστε το επίσης για να αλείφετε τα παϊδάκια κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.
Discover more from Marilou's
Subscribe to get the latest posts sent to your email.