Αβοκάντο βουτυρόκρεμα

Τι κάνει αυτή την κρέμα αβοκάντο εξαιρετικά καλή;

Είναι πλούσια, μεταξένια, κρεμώδες και λιώνει στο στόμα. Μπορείτε να την έχετε ακόμη και ως επιδόρπιο όπως πουτίγκα αβοκάντο.

Δεν θα ήταν υπέροχο αυτό για το καλοκαίρι;

Για να διατηρήσετε αυτό το ωραίο πράσινο χρώμα, ο χυμός λεμονιού είναι ο καλύτερος. Αποτρέπει το αβοκάντο από το να γίνει καφέ.

Είμαι βέβαιος ότι οι φίλοι σας θα εντυπωσιαστούν όταν λέτε ότι η κρέμα αυτή γίνεται με αβοκάντο και δεν υπάρχει καθόλου χρώμα ζαχαροπλαστικής.

Γλυκιά κρέμα Αβοκάντο

Course Γλυκά, Γρήγορα, Εύκολα

Ingredients
  

  • 1 αβοκάντο μεσαίο ώριμο
  • 2 κτγ χυμό λεμονιού
  • 1/2 κτγ βανίλια
  • 2 κτσ ζάχαρη άχνη

Instructions
 

  • Ανακατέψτε το αβοκάντο και το χυμό λεμονιού μαζί σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
  • Προσθέστε τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
  • Βάλτε την κρέμα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα και χρησιμοποιήστε το στις γλυκές ψημένες λιχουδιές σας.

Notes

Γευστικότατη κρέμα αβοκάντο που μπορείτε να απολαύσετε ως επιδόρπιο ακόμη και μόνο του.

Discover more from Marilou's

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Σας άρεσε η συνταγή; Σχόλια και παρατηρήσεις, πάντα ευπρόσδεκτα