Μπρουσκέτες με αγγουράκι και κρεμμύδι
Ingredients
- 1 κ.τ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1 κτγ ζάχαρη
- 1 κτγ αλάτι
- 16 φέτες μπαγκέτα φρυγανισμένες
- 100 γρ τυρί κρέμα αρωματισμένο από πριν ή με άρωμα από τα μυρωδικά που θα του βάλετε εσείς
- αγγούρι κομμένο σε φέτες
Instructions
- Σε ένα κατσαρολάκι, βάλτε το ξύδι κόκκινου κρασιού, τη ζάχαρη, το αλάτι και το νερό και βράστε το gia 1-2 λεπτά.
- Προσθέστε το κρεμμύδι και αφήστε το να παραμείνει μέσα στο κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει, 10 έως 12 λεπτά. (με αυτόν τον τρόπο κάνουμε ένα είδος πίκλας)
- Απλώστε το τυρί κρέμα πάνω στις φρυγανισμένες φέτες της μπαγκέτας.
- Με ένα κουταλάκι, βάλτε πάνω από το τυρί το αγγούρι και το κρεμμύδια από το κατσαρολάκι, προσέχοντας να μην πάρετε πολύ από το υγρό.
Discover more from Marilou's
Subscribe to get the latest posts sent to your email.