Γρανίτα καρπούζι με 3 υλικά

Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα να σας πω για αυτό το πιάτο, αλλά είναι πραγματικά τόσο εύκολο να γίνει όσο ακούγετε. Είναι ένας λιτός τρόπος για να ενσωματώσετε τα πιο φρέσκα φρούτα και να τα σερβίρεται με πολλά κουτάλια μια καυτή καλοκαιρινή μέρα!

Γρανίτα καρπούζι με 3 υλικά

Prep Time 5 minutes
Course Καλοκαιρινή, Φρούτα
Servings 6 άτομα

Ingredients
  

  • 8 φλιτζάνια καρπούζι χωρίς σπόρους
  • 1/3 φλιτζάνι ζάχαρη
  • χυμό λάιμ από 2 λάιμ

Instructions
 

  • Προσθέστε το κομμένο σε κύβους καρπούζι, ζάχαρη και χυμό λάιμ στο μπλέντερ σας. Ανακατέψτε μέχρι να ενωθούν τα υλικά. Ρίξτε τα όλα σε μεταλλικό ταψάκι και καταψύξτε για μία ώρα.
    Χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι, ξύστε για να σπάσετε ότι κρύσταλλοι έχουν δημιουργηθεί. Καταψύξτε για άλλη μία ώρα και επαναλάβετε. Αφού παγώσει για τρεις ώρες, ξύστε για άλλη μια φορά και στη συνέχεια σερβίρετε σε ποτήρια ή μέσα στη φλούδα από το καρπούζι που μόλις αδειάσατε.

Photocredit: health.clevelandclinic.org


Discover more from Marilou's

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Σας άρεσε η συνταγή; Σχόλια και παρατηρήσεις, πάντα ευπρόσδεκτα