Ορίστε ένας οδηγός για σπιτικό χούμους.
Η διαδικασία είναι σχεδόν ίδια σε όλες τις συνταγές
Τα ρεβίθια, τα λευκά και τα μαύρα φασόλια, το παντζάρι, όλα πρέπει να τα βράσουμε καλά, εκτός και αν τα βρούμε σε κονσέρβα, όποτε και θα πρέπει να τα περάσουμε από το νερό για να διώξουμε οποιοδήποτε ίχνος συντηρητικού.
Τα βάζουμε όλα μαζί στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια μαλακή κρέμα, εάν θέλουμε πιο λεπτή υφή προσθέτουμε 1 κουταλιά της σούπας νερό τη φορά.
Κλασσικό
Με φέτα και σπανάκι
Με μαύρα φασόλια και καπνιστή πιπεριά chilli (chipotle)
Με πέστο και ταχίνι
Με βασιλικό, μαϊντανό και αρτεμισία
Με παντζάρι και ταχίνι
Με αβοκάντο και πιπεριά χαλαπένιο
Με ταχίνι και Harissa
Με λευκά φασόλια και λιαστές ντομάτες
Με φασόλια σόγιας και ταχίνι
Με μαύρες ελιές και πιπεριά Φλωρίνης
Με γιαούρτι και μυρωδικά
Με φυστικοβούτυρο
Discover more from Marilou's
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
Απίστευτη αυτή η μπρουσκέτα και πολύ εύκολη, αλλά και ο οδηγός για χούμους που έχετε είναι τέλειος, έχω δοκιμάσει τους περισσότερους συνδυασμούς και όλοι ήταν γευστικότατοι
[…] Οδηγός για σπιτικό χούμους […]