Βγάζετε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγετε σε πάχος 1-2 χιλιοστά. Κόψτε με ένα μεγάλο κύπελλο στρογγυλά σχήματα και τοποθετήστε τη γέμιση κουταλιά-κουταλιά στο κέντρο.
Διπλώστε το πάνω μέρος του κύκλου ζύμης που κόψατε πάνω από τη γέμιση και πιέστε τα άκρα σταθερά μεταξύ τους. Στη συνέχεια, πιέστε στα άκρα με την άκρη ενός πιρουνιού για να κολλήσει. Τοποθετήστε τις έτοιμες εμπανάδες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Με ένα πινέλο αλείψτε τις εμπανάδες με τον κρόκο αυγού, ώστε να πάρουν χρυσοκίτρινο χρώμα στο φούρνο.
Βάλτε το ταψί στο φούρνο για 25 λεπτά και σερβίρετε με μια απλή πολύχρωμη σαλάτα.