Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C πάνω-κάτω.
Ζεσταίνετε καλά το τηγάνι χωρίς λάδι. Όταν ζεσταθεί αρκετά, προσθέστε το ελαιόλαδο και κατόπιν προσθέστε τον κιμά. Τηγανίζετε τον κιμά μέχρι να ψηθεί μέχρι μέσα, αλλά όχι πολύ ώστε να παραμείνει ζουμερός.
Αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε τον πελτέ ντομάτας, την καυτερή σάλτσα, το τσίλι και τον ζωμό (και ό,τι άλλο σκεφτείτε), ανακατεύετε καλά και στη συνέχεια αφήνετε τον κιμά στην άκρη σε ένα μπολ.
Κόψτε όλα τα λαχανικά σε μικρούς κύβους, ώστε να χωρέσουν μέσα στα εμπανάδας.
Τσιγαρίστε τα κρεμμύδια για λίγο στο λάδι μέχρι να γίνουν διάφανα και στη συνέχεια προσθέστε τα υπόλοιπα λαχανικά. Τηγανίζουμε μέχρι να ψηθούν όλα αλλά να παραμείνουν τραγανά και στη συνέχεια προσθέτουμε τον κιμά που έχουμε βάλει στην άκρη, δοκιμάζουμε και φέρνουμε την γεύση μέχρι να ταιριάζει στο γούστο μας. Αφήνετε να κρυώσει για λίγο.
Βγάζετε τη ζύμη από το ψυγείο και την ανοίγετε σε πάχος 1-2 χιλιοστά. Κόψτε με ένα μεγάλο κύπελλο στρογγυλά σχήματα και τοποθετήστε τη γέμιση κουταλιά-κουταλιά στο κέντρο. Διπλώστε το πάνω μέρος του κύκλου ζύμης που κόψατε πάνω από τη γέμιση και πιέστε τα άκρα σταθερά μεταξύ τους. Στη συνέχεια, πιέστε στα άκρα με την άκρη ενός πιρουνιού για να κολλήσει. Τοποθετήστε τις έτοιμες εμπανάδες σε ένα ταψί με λαδόκολλα.
Με ένα πινέλο αλείψτε τις εμπανάδες με τον κρόκο αυγού, ώστε να πάρουν χρυσοκίτρινο χρώμα στο φούρνο.
Βάλτε το ταψί στο φούρνο για 25 λεπτά και το αργεντίνικο σνακ είναι έτοιμο!!!