Σάντουιτς με άρωμα Μεσογείου
Ingredients
- 1 φλιτζάνι κόκκινες πιπεριές στραγγισμένες, κομμένες στα τέσσερα
- 1 μελιτζάνα κομμένη σε φέτες
- 100 γρ τυρί μαλακό
- 1/4 φλιτζάνι γάλα
- 1 φραντζόλα ψωμί
φοκάτσια - 1 φλιτζάνι ρόκα (και άλλα διάφορα χόρτα, ότι σας αρέσει)
- ελαιόλαδο εξτρα παρθένο
- αλάτι
- πιπέρι
Instructions
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C
- Κόψτε τη μελιτζάνα σε φέτες και λαδώστε τες με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο
- Τακτοποιήστε τις φέτες της μελιτζάνα σε ένα στρώμα στο ταψί και ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να μαγειρευτούν, περίπου 20 λεπτά
- Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το κατσικίσιο τυρί με γάλα. Κόψτε τη
φοκάτσια στη μέση οριζόντια. Απλώστε και τις δύο πλευρές κατσικίσιο τυρί. - Και στις δύο φέτες απλώστε τη ρόκα, από πάνω μελιτζάνα και πιπεριές
- Κλείστε τη
φοκάτσια και κόψτε την σε φέτες σε μεμονωμένα σάντουιτς
Notes
Μπορείτε να κάνετε ότι συνδυασμούς θέλετε με μεσογειακά προϊόντα, όπως αλλάζοντας το άλειμμα του τυριού με χούμους.
Photocredit:vegetariantimes
Discover more from Marilou's
Subscribe to get the latest posts sent to your email.