Ανθρακούχα λεμονάδα, με μια πικάντικη αίσθηση από το τζίντζερ.
Ανθρακούχα Ginger Λεμονάδα
Ingredients
- 1 τζίντερ ξεφλουδισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κούπα χυμό λεμονιού φρέσκο χυμό από 10 έως 12 λεμόνια
- 1/2 κούπα ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κούπα νερό κρύο
- 2 κούπες κλαμπ σόδα (ανθρακούχο νερό, σόδα, ότι σας αρέσει)
- 1 λίτρο πάγο
Instructions
- Βάζουμε τζίντζερ, χυμό λεμονιού, ζάχαρη, αλάτι και νερό σε ένα μπλέντερ. Ανακατεύουμε σε υψηλή ταχύτητα για 1 λεπτό. Στραγγίζουμε μέσα από ένα λεπτό σουρωτήρι σε μια κανάτα. Προσθέτουμε τη σόδα και πάγο και ανακατεύουμε ελαφρά για να τα συνδυαστούν οι γεύσεις.Σερβίρουμε αμέσως σε ποτήρια γεμάτα πάγο.
Discover more from Marilou's
Subscribe to get the latest posts sent to your email.