Ζεστό και αλμυρό και σχεδόν σαν φοντί, αυτή το ντιπ με μπλε τυρί έχει μια γεύση που συνδυάζετε εξίσου καλά με τορτίγια τραγανή μέχρι και με φτερούγες κοτόπουλου, μια βουτιά στο μπολάκι θα σας κάνει να βουτήξετε ξανά και ξανά.
Πικάντικο ντιπ με μπλε τυρί
Ingredients
- 150 γρ μπλε τυρί
- 1 φλιτζάνι ξινή κρέμα
- 1 κ.τ.σ. σάλτσα σριράτσα
- 1/4 κτγ πιπέρι καγιέν
- αλάτι
- πιπέρι
Instructions
- Αφαιρέστε το 1/4 από το μπλε τυρί και αφήστε το στην άκρη.
- Στη συνέχεια, ρίξτε και ανακατέψτε τα υπόλοιπα συστατικά σε ένα μεσαίο μπολ και βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε το ντιπ.
- Όταν είστε έτοιμοι να το σερβίρετε, τοποθετήστε το ντιπ σε ένα μπολάκι σερβιρίσματος και ολοκληρώστε το ρίχνοντας από πάνω το υπόλοιπο μπλε τυρί που κρατήσατε στην άκρη.
Discover more from Marilou's
Subscribe to get the latest posts sent to your email.