Κοκτέιλ καρπούζι με τζιν

Δεν θέλω να φανεί δραματικό  – αλλά νομίζω ότι αυτή είναι μια από τις καλύτερες συνταγές κοκτέιλ που έχω κάνει ποτέ! Είναι ένας πουρές καρπούζι με γεύσεις μέντας και λάιμ. Θα λατρέψετε αυτό το νέο αγαπημένο μείγμα κοκτέιλ! Και με το καρπούζι να είναι στην εποχή του, ελπίζω να γίνει αυτή η συνταγή η νέα παράδοση του Σαββατοκύριακου με φίλους.

Κοκτέιλ καρπούζι με τζιν

Είναι ένα κοκτέιλ με βάση τα φρούτα, με τη γευστική λουλουδάτη γεύση του λικέρ St-Germain. Θα γίνει το νέο αγαπημένο για τους επισκέπτες σας σίγουρα. Ακόμη και σε άτομα που δεν τους αρέσουν τα σούπερ γλυκά ποτά, αυτό θα το αρέσει γιατί είναι τόσο ελαφρύ και φρέσκο!
Prep Time 5 minutes
Course Φρούτα
Servings 2 κοκτέιλ

Ingredients
  

  • 2 φλιτζάνια καρπούζι παγωμένο
  • 2 φύλλα μέντα
  • χυμό λάιμ
  • 1/2 φλιτζάνι χυμό μούρων
  • 15 γρ λικέρ St-Germain
  • 28 γρ Τζιν (της αρεσκείας σας)

Instructions
 

  • Χτυπήστε σε ένα μπλέντερ το παγωμένο καρπούζι, το χυμό λάιμ, και το χυμό από τα μούρα.
  • Ρίξτε στην κανάτα του μπλέντερ το λικέρ, το τζίν και τα φύλλα μέντας, ανακατέψτε με ένα κουτάλι και σερβίρετε!

Notes

Μπορείτε φυσικά να μην χρησιμοποιήσετε αυτό το λικέρ που σας προτείνουμε, μπορείτε να κάνετε δοκιμές με διάφορα λικέρ, μπορείτε να αφαιρέσετε το λάιμ και για λικέρ να χρησιμοποιήσετε το δικό σας λιμοντσέλο, στην Ελλάδα είμαστε, οι λεμονιές είναι γεμάτες και σίγουρα σε πολλά σπίτια οι νοικοκυρές έχουν φτιάξει λιμοντσέλο, πολλές οι γεύσεις, πολλά τα υλικά του καλοκαιριού, με μερικές δοκιμές σίγουρα θα βρείτε τον αγαπημένο σας συνδυασμό.
Θα χαιρόμασταν πολύ εάν στα σχόλια μας δίνατε τους αγαπημένους σας συνδυασμούς.
Photo credit: southernliving.com

Discover more from Marilou's

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

Σας άρεσε η συνταγή; Σχόλια και παρατηρήσεις, πάντα ευπρόσδεκτα