Go Back

Ανακαλύπτοντας τα μπισκότα Gingersnaps

Ανακαλύπτοντας τα μπισκότα Gingersnaps, στην πρώτη μπουκιά θα είναι μια έκρηξη γεύσεων, και κάθε μπισκότο, μια μικρή γλυκιά ιστορία γεμάτη απόλαυση.
Prep Time 10 minutes
Cook Time 15 minutes
Total Time 25 minutes
Course Γρήγορα, Εύκολα, μπισκότα
Cuisine Αμερική
Servings 7 δωδεκάδες

Ingredients
  

  • 1 φλιτζάνι βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι μαγειρικό λίπος
  • 4 φλιτζάνια φλιτζάνια ζάχαρη
  • 4 αυγά αυγά
  • ½ φλιτζάνι μελάσα
  • 2 κτγ αλάτι
  • 2 κτσ μαγειρική σόδα
  • 2 κτσ τζίντζερ
  • 1 ½ κτσ κανέλα
  • 2 κτγ γαρύφαλλο
  • 7 φλιτζάνια αλεύρι

Instructions
 

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180°C.
  • Καλύψτε με λαδόκολλα ένα ταψί ή μια λαμαρίνα για το φούρνο.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το βούτυρο και το μαγειρικό λίπος μέχρι να αφρατέψουν.
  • Προσθέστε σταδιακά τη ζάχαρη, χτυπώντας καλά μετά από κάθε προσθήκη, μέχρι το μείγμα να γίνει αφράτο.
  • Ενσωματώστε ένα-ένα τα αυγά και τη μελάσα, χτυπώντας μετά από κάθε προσθήκη.
  • Σε ένα ξεχωριστό μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι, τη μαγειρική σόδα, το τζίντζερ, την κανέλα και το γαρύφαλλο.
  • Προσθέστε σταδιακά τα ξηρά υλικά στο υγρό μείγμα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν και να γίνει μια μαλακή ζύμη. Μην ανακατέψετε υπερβολικά.
  • Πλάστε μπάλες (σε μέγεθος καρυδιού ή μπάλας του γκολφ).
  • Ψήστε στους 180℃ για 12-15 λεπτά ή μέχρι να εμφανιστούν ρωγμές πάνω στα μπισκότα.
  • Για τραγανά μπισκότα ψήστε περισσότερο ή ψήστε λιγότερο για μαλακά και μαστιχωτά μπισκότα.
  • Βγάλτε τα από το φούρνο και τοποθετήστε τα αμέσως σε σχάρα για να κρυώσουν.
  • Αποθηκεύστε τα σε αεροστεγές δοχείο, βάζοντας μια φέτα ψωμί μέσα για να διατηρηθούν τα μπισκότα μαλακά.
Keyword γαρύφαλλο, κανέλα, τζίντζερ