Go Back

Πίτα σάντουιτς με Ελληνική σαλάτα

Prep Time 5 minutes
Cook Time 0 minutes
Course Σνακ
Servings 4

Ingredients
  

  • 3 κτσ έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
  • 1 κτσ ξίδι από κόκκινο κρασί
  • φλιτζάνι ντομάτες chery ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνι αγγούρι ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι πιπεριά ψιλοκομμένη
  • φλιτζάνι κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι ραπανάκι ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
  • 4 πίτες ολικής αλέσεως, κομμένες στη μέση

Instructions
 

  • Χτυπάμε το ελαιόλαδο και το ξίδι από κόκκινο κρασί σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε τις ντομάτες, αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, ραπανάκι και μαϊντανό στη σάλτσα.
    Ανακατεύουμε το τυρί φέτα.
  • Χρησιμοποιώντας τρυπητή κουτάλα, μεταφέρετε τη σαλάτα μέσα στη μισή πίτα. Σερβίρετε αμέσως τα σάντουιτς.

Notes

Η σαλάτα μπορεί να γίνει μέχρι και 2 μέρες πριν. Καλύπτουμε με μεμβράνη και συντηρούμε στο ψυγείο