Χτυπάμε το ελαιόλαδο και το ξίδι από κόκκινο κρασί σε ένα μεγάλο μπολ, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε τις ντομάτες, αγγούρι, πιπεριά, κρεμμύδι, ραπανάκι και μαϊντανό στη σάλτσα.Ανακατεύουμε το τυρί φέτα.
Χρησιμοποιώντας τρυπητή κουτάλα, μεταφέρετε τη σαλάτα μέσα στη μισή πίτα. Σερβίρετε αμέσως τα σάντουιτς.
Notes
Η σαλάτα μπορεί να γίνει μέχρι και 2 μέρες πριν. Καλύπτουμε με μεμβράνη και συντηρούμε στο ψυγείο