Κοσκινίστε το αλεύρι με το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ και ανακατέψτε το βούτυρο με τα δάχτυλά σας μέχρι το μείγμα να μοιάζει με χοντρά ψίχουλα.
Χτυπήστε το αυγό, το νερό και το ξύδι σε ένα μικρό μπολ με ένα πιρούνι. Προσθέστε το στο μείγμα αλευριού, ανακατεύοντας με το πιρούνι μέχρι να ενσωματωθεί.
Αναποδογυρίστε το μείγμα σε μια ελαφρά αλευρωμένη επιφάνεια, μαζέψτε το και στη συνέχεια ζυμώστε απαλά με τα χέρια σας μία ή δύο φορές, όσο χρειάζεται για να ενωθεί η ζύμη.
Σχηματίστε τη ζύμη σε ένα επίπεδο ορθογώνιο και βάλτε τη στο ψυγείο, τυλιγμένη σε πλαστική μεμβράνη, τουλάχιστον 1 ώρα.