Go Back

Σουβλάκια με πεπόνι και προσούτο

Prep Time 15 minutes
Για το πέρασμα στα σουβλάκια 5 minutes
Total Time 20 minutes
Course Καλοκαιρινή, Ορεκτικά-Συνοδευτικά
Servings 12 σουβλάκια

Ingredients
  

  • 1 πεπόνι
  • 12 φύλλα βασιλικό φρέσκα
  • 12 μπαλίστες μοτσαρέλα
  • 12 φέτες προσούτο
  • γλάσο βαλσάμικου

Instructions
 

  • Κόψτε το πεπόνι στη μέση, βγάλτε και πετάξτε τους σπόρους και χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που λέγετε "παρισιέν" ή με ένα σκούπ παγωτού, βγάλτε 24 μπάλες από τη σάρκα του πεπονιού.
  • Συναρμολογήστε τα σουβλάκια βάζοντας, ένα μπαλάκι από πεπόνι, βασιλικό, μοτσαρέλα, προσούτο και ένα δεύτερο μπαλάκι πεπόνι μέχρι να φτιάξετε 12 σουβλάκια.
  • Ραντίστε τα σουβλάκια με γλάσο βαλσάμικου και σερβίρετε αμέσως.
Keyword βαλσάμικο ξύδι, μοτσαρέλα, Πεπόνι, προσούτο