Prep Time 10 minutes mins
Cook Time 20 minutes mins
Total Time 30 minutes mins
Ένα από τα πιο σημαντικά βήματα αυτής της συνταγής είναι να αφήσετε τα αγγουράκια τουρσί να στεγνώσουν. Το κουρκούτι θα κολλήσει καλύτερα επάνω τους και θα μειώσει το πιτσίλισμα.
Αυτά τα τηγανητά αγγουράκια τουρσί είναι λίγο πικάντικα - όχι πολύ, αλλά είναι διακριτικά πικάντικα. Μπορείτε να παίξετε όμως με τα ντιπ και να κάνετε διάφορες γεύσεις, μέχρι και καυτερό για αυτούς που αντέχουν.
Ένα θερμόμετρο για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας του λαδιού κατά το τηγάνισμα είναι απαραίτητο. Το να μαντέψεις πότε το λάδι είναι στη σωστή θερμοκρασία δεν είναι καλή ιδέα.
Εάν δεν υπάρχει η απαραίτητη πείρα, τα σωστά εργαλεία κάνουν όλη τη διαφορά ανάμεσα σε μια επιτυχημένη διαδικασία τηγανίσματος ή σε ένα τεράστιο χάος.