Μπορείτε να φτιάξετε τις πατάτες μέχρι το σημείο του ψησίματος, τις αφήνετε να κρυώσουν και τις βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σας χρειαστούν, όπου απλά τότε θα τις ζεστάνετε στο φούρνο μέχρι να λιώσει λίγο το τυρί.
Θα χαθεί κάποια από την τραγανότητα της πατάτας, αλλά ακόμα θα υπάρχει όλη η γεύση και αξίζει τον κόπο για την ευκολία να τα έχετε έτοιμα από πριν.
Αυτή η συνταγή μπορεί να καταψυχθεί (πριν το ψήσιμο), αλλά θεωρώ ότι η φλούδα χάνει την τραγανότητα της ακόμη περισσότερο από ότι όταν τα βάλετε στο ψυγείο.
Ωστόσο, εξακολουθώ να πιστεύω ότι έχουν υπέροχη γεύση!