Go Back

Καναδέζικη σάλτσα BBQ Barn

Ingredients
  

  • ½ φλιτζάνι Σάλτσα μήλου (προτιμήστε την άγλυκη έκδοση)
  • ½ φλιτζάνι κέτσαπ
  • φλιτζάνια καστανή ζάχαρη
  • 6 κτσ χυμό λεμονιού
  • ½ κτγ αλάτι
  • ½ κτγ μαύρο πιπέρι
  • ½ κτγ πάπρικα
  • ½ κτγ αλάτι (με άρωμα σκόρδου)
  • ½ κτγ κανέλα

Προαιρετικά

  • ½ κτγ πιπέρι καγιέν
  • ½ κτγ μπούκοβο
  • ½ κτγ τσίλι

Instructions
 

  • Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε τη σάλτσα μήλου, την κέτσαπ, την καστανή ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι, την πάπρικα, το αλάτι σκόρδου και την αλεσμένη κανέλα.
  • Χρησιμοποιήστε το μείγμα για να μαρινάρετε τα παϊδάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τα ετοιμάσετε όπως επιθυμείτε.
  • Χρησιμοποιήστε το επίσης για να αλείφετε τα παϊδάκια κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.