½φλιτζάνιΣάλτσα μήλου(προτιμήστε την άγλυκη έκδοση)
½φλιτζάνικέτσαπ
⅔φλιτζάνιακαστανή ζάχαρη
6κτσχυμό λεμονιού
½κτγαλάτι
½κτγμαύρο πιπέρι
½κτγπάπρικα
½κτγαλάτι(με άρωμα σκόρδου)
½κτγκανέλα
Προαιρετικά
½κτγπιπέρι καγιέν
½κτγμπούκοβο
½κτγτσίλι
Instructions
Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε τη σάλτσα μήλου, την κέτσαπ, την καστανή ζάχαρη, το χυμό λεμονιού, το αλάτι, το μαύρο πιπέρι, την πάπρικα, το αλάτι σκόρδου και την αλεσμένη κανέλα.
Χρησιμοποιήστε το μείγμα για να μαρινάρετε τα παϊδάκια στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τα ετοιμάσετε όπως επιθυμείτε.
Χρησιμοποιήστε το επίσης για να αλείφετε τα παϊδάκια κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.