Ξεφλουδίστε την κολοκύθα και κόψτε την στη μέση, βγάλτε τους σπόρους, στη συνέχεια κόψτε την σε χοντρές φέτες.
Ετοιμάστε τα υπόλοιπα λαχανικά κόβοντας τα σε κομμάτια. Αφήστε τις σκελίδες του σκόρδου ως έχουν, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μια πλούσια αλλά απαλή γεύση πολύ πιο εύγευστη από ό,τι στην ωμή του μορφή.
Τοποθετήστε όλα τα λαχανικά σε ένα μεγάλο ταψί και ρίξτε λίγο ελαιόλαδο, στη συνέχεια περιχύστε το μείγμα με το μέλι και τέλος πασπαλίστε με τη σκόνη τσίλι.
Ψήστε τα σε προθερμασμένο φούρνο στους 150 βαθμούς Κελσίου για περίπου 30 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν.