8ντομάτεςPomodoro – Roma (ή ότι άλλη ντομάτα έχετε, αρκεί να είναι σφιχτή, όχι ζουμερή), κομμένες σε φέτες
½φλιτζάνιελιέςΚαλαμών, ψιλοκομμένες
230γρφέτατριμμένη
2κτσέξτρα παρθένο ελαιόλαδο
¼φλιτζάνιφρέσκα βόταναψιλοκομμένα (όπως η ρίγανη, ο βασιλικός, το θυμάρι, το σχοινόπρασο, μαϊντανό και ότι άλλο θέλετε)
Instructions
Αποψύχετε την σφολιάτα.Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C.
Τοποθετούμε τα φύλλα της σφολιάτας σε μια ελαφρώς αλευρωμένη επιφάνεια και τρυπάμε τη ζύμη με ένα πιρούνι.Κόβουμε κάθε φύλλο σε 24 τετράγωνα.Τοποθετούμε τα κομμάτια της σφολιάτας σε ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα ή φύλο σιλικόνης για ψήσιμο.
Τοποθετούμε 1 φέτα ντομάτα σε κάθε τετράγωνο κομμάτι σφολιάτας.Βάζουμε πάνω από ομοιόμορφα τις ελιές και την φέτα, ραντίζουμε με το ελαιόλαδο.
Ψήνουμε για 15 έως 18 λεπτά ή μέχρι να ζύμη να φουσκώσει και να πάρει χρυσό χρώμα.Πασπαλίζουμε με τα βότανα της αρεσκείας μας πριν από το σερβίρισμα.