Go Back
Print
Smaller
Normal
Larger
Παγωτό γιαούρτι ροδάκινο
Print Recipe
Prep Time
5
minutes
mins
Κατάψυξη
6
hours
hrs
Total Time
6
hours
hrs
5
minutes
mins
Course
Επιδόρπιο, Παγωτό
Servings
6
παγωτά
Ingredients
2/3
κούπας
γιαούρτι
με γεύση βανίλια
2
κτσ
μέλι
2
ροδάκινα
μικρά ώριμα, ψιλοκομμένα
1/4
κούπας
σμέουρα
κομμένα στη μέση
1/2
κούπας
γκρανόλα
Instructions
Βάζουμε στο μπλέντερ και κάνουμε πουρέ το γιαούρτι, το μέλι και τα τρία τέταρτα των ροδάκινων μέχρι να μαλακώσουν.
Μοιράζετε τα σμέουρα και τα υπόλοιπα ροδάκινα σε 6 έως 8 φόρμες παγωτού. Γεμίστε κάθε φόρμα με περίπου 1/4 του φλιτζανιού με το μείγμα του γιαουρτιού.
Ρίχνουμε από πάνω λίγη γκρανόλα.
Τα βάζουμε στην κατάψυξη 6 έως 8 ώρες.
Keyword
γιαούρτι, ροδάκινο