Θα σημειώσω εδώ ότι επέλεξα να φτιάξω έναν συνδυασμό που βασίζεται στα κλασικά μεσογειακά βότανα και μπαχαρικά, τα οποία χρησιμοποιούμε αρκετά στην ελληνική κουζίνα και είναι απλώς αποξηραμένα. Μερικά ακόμη μπορούν να προσθέτουν και να πάνε το μείγμα σας σε άλλο επίπεδο, όπως το σκόρδο και το κρεμμύδι σε σκόνη, αλλά και το μπούκοβο μπορείτε να το αφαιρέσετε από την βασική συνταγή, έτσι θα έχετε καλύτερο έλεγχο της γεύσης και θα βάζετε ακριβώς όσο θέλετε σε κάθε συνταγή. Θα κάνετε αρκετές δοκιμές, αλλά στο τέλος θα καταλήξετε να έχετε στο ντουλάπι σας μερικά βαζάκια με διάφορους συνδυασμούς που θα κάνουν τα πιάτα σας να μοιάζουν εστιατορικά.
Keyword βασιλικός, δεντρολίβανο, θυμάρι, μαντζουράνα, μπούκοβο, ρίγανη, φασκόμηλο