Σπάστε τα αυγά σε ένα μπολ.
Προσθέστε στα αυγά 2 κουταλιές της σούπας νερό, αλάτι, πιπέρι και βότανα / καρυκεύματα. Χτυπάμε όλοι μαζί τα υλικά.
Ζεστάνετε ένα τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία.
Τοποθετήστε την τορτίγια στο τηγάνι και ζεστάνετε την από κάθε πλευρά για 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια αφήστε την στην άκρη. Καλύψτε την με ένα πανί ή καπάκι για να τη διατηρήσετε ζεστή.
Τοποθετήστε το βούτυρο στο τηγάνι για να λιώσει.
Ρίχνουμε το μείγμα των αυγών, ρίχνουμε τόσο, ώστε να καλύψουμε πλήρως το τηγάνι. Τα αυγά θα πρέπει να φουσκώσουν αμέσως εάν έχετε θερμάνει σωστά το τηγάνι. Δουλέψτε σχετικά γρήγορα, ώστε η ομελέτα σας να μην καεί. Αυτό θα σας πάρει περίπου 15-20 δευτερόλεπτα.
Ρίξτε στην ομελέτα τα συστατικά που έχετε διαλέξει για να τη γεμίσετε.
Σύρετε απαλά την ομελέτα, έτσι όπως είναι, ανοιχτή, πάνω στην τορτίγια.
Τυλίξτε την τορτίγια σαν μπουρίτο, αναδιπλώνοντάς την από το πλάι πρώτα και στη συνέχεια τυλίξτε την σε ρολό.Κόβουμε στη μέση και σερβίρουμε.