100γρτυρί κρέμααρωματισμένο από πριν ή με άρωμα από τα μυρωδικά που θα του βάλετε εσείς
αγγούρικομμένο σε φέτες
Instructions
Σε ένα κατσαρολάκι, βάλτε το ξύδι κόκκινου κρασιού, τη ζάχαρη, το αλάτι και το νερό και βράστε το gia 1-2 λεπτά.
Προσθέστε το κρεμμύδι και αφήστε το να παραμείνει μέσα στο κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει, 10 έως 12 λεπτά. (με αυτόν τον τρόπο κάνουμε ένα είδος πίκλας)
Απλώστε το τυρί κρέμα πάνω στις φρυγανισμένες φέτες της μπαγκέτας.
Με ένα κουταλάκι, βάλτε πάνω από το τυρί το αγγούρι και το κρεμμύδια από το κατσαρολάκι, προσέχοντας να μην πάρετε πολύ από το υγρό.