Go Back

Σάντουιτς με άρωμα Μεσογείου

Prep Time 5 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 25 minutes
Course Vegetarian, Κυρίως πιάτο, Σάντουιτς

Ingredients
  

  • 1 φλιτζάνι κόκκινες πιπεριές στραγγισμένες, κομμένες στα τέσσερα
  • 1 μελιτζάνα κομμένη σε φέτες
  • 100 γρ τυρί μαλακό
  • 1/4 φλιτζάνι γάλα
  • 1 φραντζόλα ψωμί φοκάτσια
  • 1 φλιτζάνι ρόκα (και άλλα διάφορα χόρτα, ότι σας αρέσει)
  • ελαιόλαδο εξτρα παρθένο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Instructions
 

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C
  • Κόψτε τη μελιτζάνα σε φέτες και λαδώστε τες με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο
  • Τακτοποιήστε τις φέτες της μελιτζάνα σε ένα στρώμα στο ταψί και ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να μαγειρευτούν, περίπου 20 λεπτά
  • Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το κατσικίσιο τυρί με γάλα. Κόψτε τη φοκάτσια στη μέση οριζόντια. Απλώστε και τις δύο πλευρές κατσικίσιο τυρί.
  • Και στις δύο φέτες απλώστε τη ρόκα, από πάνω μελιτζάνα και πιπεριές
  • Κλείστε τη φοκάτσια και κόψτε την σε φέτες σε μεμονωμένα σάντουιτς

Notes

Μπορείτε να κάνετε ότι συνδυασμούς θέλετε με μεσογειακά προϊόντα, όπως αλλάζοντας το άλειμμα του τυριού με χούμους.
Keyword veggie σάντουιτς, μεσογειακή, σάντουιτς για χορτοφάγους, φοκάτσια, χούμους, ψητές κόκκινες πιπεριές