Go Back
Print
Notes
Smaller
Normal
Larger
Σάντουιτς με άρωμα Μεσογείου
Print Recipe
Prep Time
5
minutes
mins
Cook Time
20
minutes
mins
Total Time
25
minutes
mins
Course
Vegetarian, Κυρίως πιάτο, Σάντουιτς
Ingredients
1
φλιτζάνι
κόκκινες πιπεριές
στραγγισμένες, κομμένες στα τέσσερα
1
μελιτζάνα
κομμένη σε φέτες
100
γρ
τυρί
μαλακό
1/4
φλιτζάνι
γάλα
1
φραντζόλα
ψωμί
φοκάτσια
1
φλιτζάνι
ρόκα
(και άλλα διάφορα χόρτα, ότι σας αρέσει)
ελαιόλαδο
εξτρα παρθένο
αλάτι
πιπέρι
Instructions
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 ° C
Κόψτε τη μελιτζάνα σε φέτες και λαδώστε τες με ελαιόλαδο και αλατοπίπερο
Τακτοποιήστε τις φέτες της μελιτζάνα σε ένα στρώμα στο ταψί και ψήστε μέχρι να ροδίσουν και να μαγειρευτούν, περίπου 20 λεπτά
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε το κατσικίσιο τυρί με γάλα. Κόψτε τη
φοκάτσια
στη μέση οριζόντια. Απλώστε και τις δύο πλευρές κατσικίσιο τυρί.
Και στις δύο φέτες απλώστε τη ρόκα, από πάνω μελιτζάνα και πιπεριές
Κλείστε τη
φοκάτσια
και κόψτε την σε φέτες σε μεμονωμένα σάντουιτς
Notes
Μπορείτε να κάνετε ότι συνδυασμούς θέλετε με μεσογειακά προϊόντα, όπως αλλάζοντας το άλειμμα του τυριού με
χούμους
.
Keyword
veggie σάντουιτς, μεσογειακή, σάντουιτς για χορτοφάγους, φοκάτσια, χούμους, ψητές κόκκινες πιπεριές