Ο κλασικός γλυκός και αλμυρός συνδυασμός πεπονιού και προσούτου δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Η προσθήκη φρέσκου βασιλικού και κρεμώδους μοτσαρέλας τα κάνει ακόμη καλύτερα. Εάν αισθάνεστε ωραία στην κουζίνα, τότε μπορείτε να κάνετε και το γλάσο από βαλσάμικο από το μηδέν!
Σουβλάκια με πεπόνι και προσούτο
Υλικά
- 1 πεπόνι
- 12 φύλλα βασιλικό φρέσκα
- 12 μπαλίστες μοτσαρέλα
- 12 φέτες προσούτο
γλάσο βαλσάμικου
Οδηγίες
- Κόψτε το πεπόνι στη μέση, βγάλτε και πετάξτε τους σπόρους και χρησιμοποιώντας ένα εργαλείο που λέγετε "παρισιέν" ή με ένα σκούπ παγωτού, βγάλτε 24 μπάλες από τη σάρκα του πεπονιού.
- Συναρμολογήστε τα σουβλάκια βάζοντας, ένα μπαλάκι από πεπόνι, βασιλικό, μοτσαρέλα, προσούτο και ένα δεύτερο μπαλάκι πεπόνι μέχρι να φτιάξετε 12 σουβλάκια.
- Ραντίστε τα σουβλάκια με
γλάσο βαλσάμικου και σερβίρετε αμέσως.
Photo credit : ERIK BERNSTEIN
Για την συνταγή αυτή χρησιμοποιήσαμε
Πρόσφατα σχόλια