Σάλτσα μήλου

Εύκολη και γρήγορη σάλτσα μήλου, ιδανική για συνταγές με ψητά κρεατικά.

Σάλτσα μήλου

Μία εύκολη σάλτσα μήλου, για να συνοδεύσετε κρεατικά, και όχι μόνο.
Προετοιμασία 10 λεπ.
Μαγείρεμα 45 λεπ.
Κατηγορία Σάλτσα
Αποδίδει 6 μερίδες

Υλικά
  

  • 5 πράσινα μήλα
  • 1 στικ κανέλα
  • 2 κ.τ.σ. νερό
  • 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη

Οδηγίες
 

  • Σε μια μικρή κατσαρόλα, προσθέτουμε όλα τα υλικά και την καλύπτουμε με μεμβράνη.
  • Τοποθετούμε τη κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά και σιγοβράζουμε, για περίπου 40-45 λεπτά.
  • Ανακινούμε, ανά τακτά χρονικά διαστήματα την κατσαρόλα για να μην κολλήσουν τα μήλα.
  • Μεταφέρουμε το περιεχόμενο της κατσαρόλας στο multi και το πολτοποιούμε.
  • Σερβίρουμε τη σάλτσα μήλου ζεστή.

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα