Πίτα σάντουιτς με Ελληνική σαλάτα
Υλικά
- 3 κ.τ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 κ.τ.σ. ξύδι κόκκινου κρασιού
- 1 1/4 φλιτζάνια ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
- 1 φλιτζάνι αγγούρι αποφλοιωμένο και κομμένο σε φέτες
- 1 φλιτζάνι πιπεριά πράσινη ψιλοκομμένη
- 2/3 φλιτζάνι κρεμμύδι κόκκινο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι ραπανάκια ψιλοκομμένα
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
- ρίγανη
- 4 πίτες τύπου κυπριακές, ανοιγμένες στη μέση
Οδηγίες
- Χτυπάμε ελαιόλαδο και ξύδι σε ένα μεγάλο μπολ. Ρίξτε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
- Ανακατέψτε τις ντομάτες, το αγγούρι, το πιπέρι, το κόκκινο κρεμμύδι, τα ραπανάκια και το μαϊντανό. Ανακατέψτε το τυρί φέτα.
- Χρησιμοποιώντας κουτάλι, μεταφέρετε το μείγμα σαλάτας στις πίτες.Σερβίρετε αμέσως τα σάντουιτς.
Σημειώσεις
Η σαλάτα μπορεί να γίνει 2 μέρες πριν. Καλύψτε το μπολ και βάλτε το στο ψυγείο.
Πρόσφατα σχόλια