Μπρουσκέτες με αγγουράκι και κρεμμύδι

 

Μπρουσκέτες με αγγουράκι και κρεμμύδι

Προετοιμασία 10 λεπ.
Μαγείρεμα 10 λεπ.
Κατηγορία Ορεκτικά-Συνοδευτικά

Υλικά
  

  • 1 κ.τ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
  • 1 κ.τ.γ. ζάχαρη
  • 1 κ.τ.γ. αλάτι
  • 16 φέτες μπαγκέτα φρυγανισμένες
  • 100 γρ τυρί κρέμα αρωματισμένο από πριν ή με άρωμα από τα μυρωδικά που θα του βάλετε εσείς
  • αγγούρι κομμένο σε φέτες

Οδηγίες
 

  • Σε ένα κατσαρολάκι, βάλτε το ξύδι κόκκινου κρασιού, τη ζάχαρη, το αλάτι και το νερό και βράστε το gia 1-2 λεπτά.
  • Προσθέστε το κρεμμύδι και αφήστε το να παραμείνει μέσα στο κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει, 10 έως 12 λεπτά. (με αυτόν τον τρόπο κάνουμε ένα είδος πίκλας)
  • Απλώστε το τυρί κρέμα πάνω στις φρυγανισμένες φέτες της μπαγκέτας.
  • Με ένα κουταλάκι, βάλτε πάνω από το τυρί το αγγούρι και το κρεμμύδια από το κατσαρολάκι, προσέχοντας να μην πάρετε πολύ από το υγρό.
Keyword αγγούρι, τυρί κρέμα, Χριστούγεννα

Τα σχόλιά σας είναι πάντα ευπρόσδεκτα