Μπρουσκέτες με αγγουράκι και κρεμμύδι
Υλικά
- 1 κ.τ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
- 1 κ.τ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.τ.γ. αλάτι
- 16 φέτες μπαγκέτα φρυγανισμένες
- 100 γρ τυρί κρέμα αρωματισμένο από πριν ή με άρωμα από τα μυρωδικά που θα του βάλετε εσείς
- αγγούρι κομμένο σε φέτες
Οδηγίες
- Σε ένα κατσαρολάκι, βάλτε το ξύδι κόκκινου κρασιού, τη ζάχαρη, το αλάτι και το νερό και βράστε το gia 1-2 λεπτά.
- Προσθέστε το κρεμμύδι και αφήστε το να παραμείνει μέσα στο κατσαρολάκι μέχρι να μαλακώσει, 10 έως 12 λεπτά. (με αυτόν τον τρόπο κάνουμε ένα είδος πίκλας)
- Απλώστε το τυρί κρέμα πάνω στις φρυγανισμένες φέτες της μπαγκέτας.
- Με ένα κουταλάκι, βάλτε πάνω από το τυρί το αγγούρι και το κρεμμύδια από το κατσαρολάκι, προσέχοντας να μην πάρετε πολύ από το υγρό.
Πρόσφατα σχόλια