Ξυπνήστε με ένα παγωμένο γιαούρτι.
Παγωτό γιαούρτι ροδάκινο
Υλικά
- 2/3 κούπας γιαούρτι με γεύση βανίλια
- 2 κ.τ.σ. μέλι
- 2 ροδάκινα μικρά ώριμα, ψιλοκομμένα
- 1/4 κούπας σμέουρα κομμένα στη μέση
- 1/2 κούπας γκρανόλα
Οδηγίες
- Βάζουμε στο μπλέντερ και κάνουμε πουρέ το γιαούρτι, το μέλι και τα τρία τέταρτα των ροδάκινων μέχρι να μαλακώσουν.
- Μοιράζετε τα σμέουρα και τα υπόλοιπα ροδάκινα σε 6 έως 8 φόρμες παγωτού. Γεμίστε κάθε φόρμα με περίπου 1/4 του φλιτζανιού με το μείγμα του γιαουρτιού.
- Ρίχνουμε από πάνω λίγη γκρανόλα.
- Τα βάζουμε στην κατάψυξη 6 έως 8 ώρες.
Πρόσφατα σχόλια