Το ψημένα σπαράγγια με σκόρδο είναι ένα πολύ εύκολο συνοδευτικό πιάτο για κάθε γεύμα. Αυτή η συνταγή για τραγανά, ψητά σπαράγγια με σκόρδο είναι τόσο υγιεινή όσο και γευστική. Ψημένα με ψίχουλα panko, σκόρδο, τυρί και ελαιόλαδο, αυτό είναι ένα πιάτο που όλοι σίγουρα θα λατρέψουν. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να το συμπληρώσετε […]
Latest Posts
Ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με βαλσάμικο, μπέικον και πεκάν
Αυτά τα ψητά λαχανάκια Βρυξελλών είναι τραγανά και γεμάτα γεύση, είναι το απόλυτο συνοδευτικό πιάτο για τις γιορτινές μέρες και είναι τόσο γευστικά και εύκολο για να γίνουν. Τα ψητά λαχανάκια Βρυξελλών με βαλσάμικο ξύδι δεν ήταν ποτέ ευκολότερα, και μόλις δοκιμάσετε αυτήν τη συνταγή, θα καταλάβετε γιατί θα γίνει το αγαπημένο σας πιάτο.
Γκι κοκτέιλ
Πανέμορφο κοκτέιλ με πρωταγωνιστή ένα απλό και εύκολο σιρόπι από βατόμουρο και δεντρολίβανο, με φρέσκες νότες βοτάνων, λευκό ρούμι και χυμό λάιμ.
Ζεστό κρασί από τη Γερμανία
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο για μια χιονισμένη μέρα έξω από το ζεστό κρασί που είναι γεμάτο με εσπεριδοειδή, μηλίτη, μπαχαρικά και αρώματα διακοπών! Το Glühwein είναι μια Γερμανική παράδοση της παραμονής των Χριστουγέννων, ένας υπέροχος τρόπος για να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική μέρα για να χαλαρώσετε και να εστιάσετε ξανά στην αληθινή μαγεία των […]
Ζεστό κακάο με άρωμα μέντα
Τίποτα δεν θα σας κάνει να ονειρεύεστε λευκά Χριστούγεννα όπως αυτή η υπέροχη καυτή σοκολάτα! Το κακάο είναι πλούσιο και βελούδινο, απαλό χάρη σε μια ολόκληρη μπάρα μαύρης σοκολάτας με γεύση μέντας, που έχει λιώσει όμορφα μέσα στο γάλα. Προσθέστε ένα λίγο απόσταγμα βανίλιας και μια πρέζα αλάτι και είστε 100% έτοιμοι να χαλαρώσετε μπροστά […]
Cassatelle με ρικότα
Cassatelle, μια γλυκιά ζύμη από τη Σικελία, είναι γεμάτη με ένα ελαφρώς γλυκό μείγμα από ρικότα και σοκολάτα, συνήθως τηγανισμένο αλλά μπορεί επίσης να ψηθεί στο φούρνο! Σερβίρεται με ζάχαρη άχνη. Αυτά τα αρτοσκευάσματα φτιάχνονται με μια απλή ιταλική ζύμη την Pasta Frolla (δεν το γράψαμε λάθος, δεν είναι Flora, είναι Frolla), είναι το βασικό […]
Μοσχαρίσιο στήθος με μπύρα, σέλινο και κρεμμύδια
Αργομαγειρεμένο βοδινό κρέας που λιώνει στο στόμα. Η προσθήκη σέλινου, κρεμμυδιών και καρότων αποτελεί τη βάση ενός πλούσιου, γευστικού ζωμού. Photo credit : foodlovermagazine.com
Παγωτό γλυκοκολοκύθας
Το παγωτό κολοκύθας είναι ένα επιδόρπιο εύκολο και με πολύ φρεσκάδα. Δεν απαιτείται μηχανή για αυτό το κρεμώδη σπιτικό κρύο κέρασμα. Πολύ καλύτερο από του εμπορίου! Δεν υπάρχει κάποια εποχή του χρόνου κατά την οποία δεν μπορείτε να απολαύσετε κάποιο ωραίο παγωτό. Προφανώς, κατά τη διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού, θα βρείτε μεγαλύτερη ποικιλία […]
Πρόσφατα σχόλια