Ανθρακούχα λεμονάδα, με μια πικάντικη αίσθηση από το τζίντζερ.
Latest Posts
Μάφινς κρεμμυδιού και σκόρδου χωρίς γλουτένη
Τα περισσότερα καλοκαιρινά δείπνα συνδυάζονται τέλεια με αυτά τα μάφινς κρεμμυδιού και σκόρδου.
Αβοκάντο βουτυρόκρεμα
Τι κάνει αυτή την κρέμα αβοκάντο εξαιρετικά καλή; Είναι πλούσια, μεταξένια, κρεμώδες και λιώνει στο στόμα. Μπορείτε να την έχετε ακόμη και ως επιδόρπιο όπως πουτίγκα αβοκάντο. Δεν θα ήταν υπέροχο αυτό για το καλοκαίρι; Για να διατηρήσετε αυτό το ωραίο πράσινο χρώμα, ο χυμός λεμονιού είναι ο καλύτερος. Αποτρέπει το αβοκάντο από το να […]
Γρανίτα καρπούζι με 3 υλικά
Μακάρι να υπήρχαν περισσότερα να σας πω για αυτό το πιάτο, αλλά είναι πραγματικά τόσο εύκολο να γίνει όσο ακούγετε. Είναι ένας λιτός τρόπος για να ενσωματώσετε τα πιο φρέσκα φρούτα και να τα σερβίρεται με πολλά κουτάλια μια καυτή καλοκαιρινή μέρα! Photo credit: health.clevelandclinic.org
Μπουκιές πίτσας με βάση κολοκυθάκι
Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ώρα να εκμεταλλευτούμε τα κολοκυθάκια! Αυτά τα όμορφα, τραγανά και γευστικά λαχανικά, ιδικά εάν έχετε δικά σας φρέσκα, από τον κήπο σας. Η βάση από κολοκυθάκι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακάμψετε το ζυμάρι και να κάνετε ένα ορεκτικό, αρκετά πιο φιλικό προς τον οργανισμό σας. Photo […]
Λεμονάδα με καρπούζι και μέντα
Το καρπούζι παρέχει το μεγαλύτερο μέρος του υγρού για αυτήν την ελαφριά και δροσιστική λεμονάδα.
Σουβλάκι με πεπόνι και προσούτο
Ο κλασικός γλυκός και αλμυρός συνδυασμός πεπονιού και προσούτου δεν θα ξεπεραστεί ποτέ. Η προσθήκη φρέσκου βασιλικού και κρεμώδους μοτσαρέλας τα κάνει ακόμη καλύτερα. Εάν αισθάνεστε ωραία στην κουζίνα, τότε μπορείτε να κάνετε και το γλάσο από βαλσάμικο από το μηδέν! Photo credit : ERIK BERNSTEIN Για την συνταγή αυτή χρησιμοποιήσαμε
Παγωτό γιαούρτι ροδάκινο
Ξυπνήστε με ένα παγωμένο γιαούρτι. Photo credit : MIKE GARTEN
Πρόσφατα σχόλια