Άνοιξη, τα σπαράγγια είναι στα καλύτερά τους, μεταξύ Μαρτίου και Μαΐου.
Το ψήσιμο στο φούρνο διώχνει την φυσική πικράδα που έχουν τα σπαράγγια και έτσι απολαμβάνετε ένα υγιεινό και γευστικό συνοδευτικό.
Μπορεί να συνοδεύσει πολύ ωραία, ψάρι, αλλά και αρνάκι.
Latest Posts
Πικάντικο ντιπ με μπλε τυρί
Κάντε αυτό το ντιπ για να συνοδέψετε τηγανιτές φτερούγες, τραγανά λαχανικά ή τηγανιτές πατάτες.
Σπιτική πάστα πράσινου Ταϊλανδέζικου κάρυ
Είναι αρκετά διασκεδαστικό να φτιάχνεις στο σπίτι κάτι που σε διαφορετική περίπτωση θα αγόραζες, μα εσείς θα το φτιάξετε μόνοι σας και με ελάχιστο κόστος χωρίς να ξεχνάμε και την ευχαρίστηση της δημιουργίας.
Μπρουσκέτα με χούμους παντζαριού
Μετατρέψτε το χούμους σε ένα διασκεδαστικό ορεκτικό για τις γιορτές.
Σάντουιτς με κοτόπουλο και παρμεζάνα
Το καλύτερο σάντουιτς με κοτόπουλο ξεκινά φυσικά με το αγαπημένο σας ψητό ή τηγανιτό κοτόπουλο, εμείς σας δίνουμε την πιο απλή εκδοχή του, εσείς βάζετε την φαντασία σας και κάνετε αυτή τη συνταγή μια από τις αγαπημένες σας, για ένα ήσυχο βράδυ με μπύρα ή κρασί ή για τον μπουφέ σε ένα πάρτι.
Κρεμώδες ντιπ Αβοκάντο και Γιαούρτι
Ανανεώστε τη συνταγή που έχετε για guacamole με την προσθήκη πρωτεΐνης από το γιαούρτη και θα έχετε κάνει μια υγιεινή συνταγή για ντιπ. Για ένα επιπλέον βήμα, προσθέστε στο μπλέντερ jalapeño ή την αγαπημένη σας καυτή σάλτσα! Σερβίρετε αυτό το ντιπ με τραγανά λαχανικά, τσιπς από ψημένη πίτα ή ή χρησιμοποιήστε το ως άλειμμα σε σάντουιτς.
Λεμονάδα Βραζιλίας (με λάιμ και ζαχαρούχο γάλα)
Η λεμονάδα με επιρροή από τη Βραζιλία, παρασκευάζεται με φρέσκο χυμό λάιμ και γλυκαίνεται με ζαχαρούχο γάλα. Είναι μια πιο πλούσια, πιο γλυκιά εκδοχή της λεμονάδας που έχουμε συνηθίσει και είναι εξαιρετική με μια δόση Cachaça.
Χοιρινές μπριζόλες με μαραθόριζα και πορτοκάλι σαλάτα
Η χοιρινή μπριζόλα με μια ζεστή σαλάτα εσπεριδοειδών και μάραθου είναι καταπληκτική. Σερβίρετε με ψωμί ολικής αλέσεως ή καστανό ρύζι.
Πρόσφατα σχόλια