Σπαράγγια, τυλιγμένα σε φύλλο σφολιάτας, συνοδευόμενα από ένα απαλό ντιπ με βάση το βαλσάμικο ξύδι, είναι ένας απλός, κομψός τρόπος για να παρουσιάσουμε τα σπαράγγια στο τραπέζι μας.
Latest Posts
Mπρουσκέτα με καπνιστή πέστροφα και μήλο
Δώστε στο τραπέζι σας μια γιορταστική νότα με την χρήση της καπνιστής πέστροφας.
Μπρουσκέτα με αβοκάντο και ελιά
Αβοκάντο και ελιές πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, μια γεύση που ανεβαίνει ακόμη περισσότερο, εάν την συνοδεύσετε με ένα πικάντικο ντιπ.
Μπρουσκέτα με προσούτο και λιαστή ντομάτα
Αλλαντικά και λιαστές ντομάτες, συνδυασμός που θα σας δώσει μια μπρουσκέτα με εκρηκτική γεύση.
Καρμπονάρα με σπαράγγια στο φούρνο
Ένα πιάτο με ζυμαρικά πολύ εύκολο να προετοιμαστεί, γεμάτο με γεύσεις και αρώματα που ακόμη και η πιο εκλεκτικοί θα μπουν στον πειρασμό να δοκιμάσουν!
Μπέργκερ γεμάτο φρούτα για πρωινό
Ποτέ πριν ένα μπέργκερ δεν ήταν σαν αυτό. Φέτες ψητού ανανά, μπανάνες και φράουλες λουσμένες με φυστικοβούτυρο μέσα σε ένα ψωμάκι για μπέργκερ, ένα μπέργκερ γλυκό, φρουτώδες, οι συνδυασμοί είναι πραγματικά ατελείωτοι.
Αυτή η συνταγή αποδεικνύει ότι μερικές φορές τα καλύτερα πράγματα στη ζωή είναι τα απροσδόκητα.
Σάντουιτς με αβοκάντο και πέστο
Γευστικότατο πέστο, κρεμώδες αβοκάντο, το τυρί που λιώνει και ενώνει τις δύο φέτες του ψωμιού, λίγο ψήσιμο και έχετε δημιουργήσει για να προσφέρετε στον εαυτό σας, ένα καταπληκτικό σάντουιτς.
Σάντουιτς με ρεβίθια και ηλιόσπορους
Ένα νηστίσιμο σάντουιτς εύκολο, ακόμη και για αρχάριους! Εξαιρετικά γευστικό, το συμπληρώνετε με οποιαδήποτε συστατικά θέλετε εσείς και τέλος, είναι έτοιμο σε κάτι λιγότερο από 30 λεπτά.
Πρόσφατα σχόλια