Τέλεια σπιτική λεμονάδα με ισορροπημένη γλυκύτητα και οξύτητα.
Κλασική Λεμονάδα
Υλικά
- 1 φλιτζάνι χυμό λεμονιού φρέσκο, από 10 έως 12 λεμόνια
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- αλάτι
- 3 φλιτζάνια νερό κρύο
- 1 λίτρο πάγο
Οδηγίες
- Ανακατεύουμε μαζί το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη μέχρι να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη.Προσθέτουμε αλάτι και νερό και ανακατεύουμε.Βάζουμε σε μια κανάτα πάγο και ρίχνουμε μέσα το μείγμα του λεμονιού.Σερβίρουμε σε ποτήρια γεμάτα πάγο.
Πρόσφατα σχόλια