Μπρουσκέτα με χούμους παντζαριού
Υλικά
- 1 μπαγκέτα κομμένη σε φέτες
χούμους παντζαριού σε αυτόν τον οδηγό θα βρείτε το χούμους παντζαριού- ελαιόλαδο για να περάσουμε τις φέτες
- 1-2 σκελίδες σκόρδο
- δυόσμο λίγα φίλα για το σερβίρισμα
Οδηγίες
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς C.
- Κόψτε τη μπαγκέτα σε φέτες. Με ένα πινέλο περάστε ελαφρά την κάθε φέτα με ελαιόλαδο και βάλτε τις φέτες σε ένα ταψί που έχετε καλύψει με λαδόκολλα και ψήστε για περίπου 10 έως 15 λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
- Βγάλτε το ταψί από το φούρνο και αφήστε το λίγο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, τότε πάρτε μια μια φέτα και ξυστέ επάνω της λίγο σκόρδο, αυτό θα του δώσει περισσότερη γεύση.
- Απλώστε πάνω σε κάθε φέτα λίγο από το χούμους και εάν θέλετε από ένα φυλλαράκι δυόσμο.
Πρόσφατα σχόλια