Ανθρακούχα λεμονάδα, με μια πικάντικη αίσθηση από το τζίντζερ.
Ανθρακούχα Ginger Λεμονάδα
Υλικά
- 1 τζίντερ ξεφλουδισμένο και κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 κούπα χυμό λεμονιού φρέσκο χυμό από 10 έως 12 λεμόνια
- 1/2 κούπα ζάχαρη
- 1 πρέζα αλάτι
- 1 κούπα νερό κρύο
- 2 κούπες κλαμπ σόδα (ανθρακούχο νερό, σόδα, ότι σας αρέσει)
- 1 λίτρο πάγο
Οδηγίες
- Βάζουμε τζίντζερ, χυμό λεμονιού, ζάχαρη, αλάτι και νερό σε ένα μπλέντερ. Ανακατεύουμε σε υψηλή ταχύτητα για 1 λεπτό. Στραγγίζουμε μέσα από ένα λεπτό σουρωτήρι σε μια κανάτα. Προσθέτουμε τη σόδα και πάγο και ανακατεύουμε ελαφρά για να τα συνδυαστούν οι γεύσεις.Σερβίρουμε αμέσως σε ποτήρια γεμάτα πάγο.
Πρόσφατα σχόλια