Τι κάνει αυτή την κρέμα αβοκάντο εξαιρετικά καλή;
Είναι πλούσια, μεταξένια, κρεμώδες και λιώνει στο στόμα. Μπορείτε να την έχετε ακόμη και ως επιδόρπιο όπως πουτίγκα αβοκάντο.
Δεν θα ήταν υπέροχο αυτό για το καλοκαίρι;
Για να διατηρήσετε αυτό το ωραίο πράσινο χρώμα, ο χυμός λεμονιού είναι ο καλύτερος. Αποτρέπει το αβοκάντο από το να γίνει καφέ.
Είμαι βέβαιος ότι οι φίλοι σας θα εντυπωσιαστούν όταν λέτε ότι η κρέμα αυτή γίνεται με αβοκάντο και δεν υπάρχει καθόλου χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Γλυκιά κρέμα Αβοκάντο
Υλικά
- 1 αβοκάντο μεσαίο ώριμο
- 2 κτγ χυμό λεμονιού
- 1/2 κτγ βανίλια
- 2 κτσ ζάχαρη άχνη
Οδηγίες
- Ανακατέψτε το αβοκάντο και το χυμό λεμονιού μαζί σε έναν επεξεργαστή τροφίμων.
- Προσθέστε τη βανίλια και τη ζάχαρη άχνη. Ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
- Βάλτε την κρέμα στο ψυγείο για περίπου μισή ώρα και χρησιμοποιήστε το στις γλυκές ψημένες λιχουδιές σας.
Σημειώσεις
Γευστικότατη κρέμα αβοκάντο που μπορείτε να απολαύσετε ως επιδόρπιο ακόμη και μόνο του.
Πρόσφατα σχόλια